Answered on: May 25, 2020

Client

Ik wil een auto huren op het Centraal Station in Amsterdam maar ik heb een vraag over de premium verzekering: als ik die afsluit ben ik dan voor alle kosten verzekerd?

Agent

Ja, u bent dan tegen alles verzekerd en u bent gedekt voor het eigen risico!

Client

Dus mocht ik een aanrijding krijgen welke niet mijn schuld en de schade dus behoorlijk oploopt dan heb ik dus geen eigen risico te betalen.

Agent

Klopt. Verminder uw aansprakelijkheid. De meeste autoverhuurbedrijven hebben een eigen risico tussen € 300-1500. Sommige zelfs 3000. Als de auto beschadigd of gestolen was (bijvoorbeeld), zou u het eigen risico moeten betalen. Met de AXA Damage Refund-verzekering moet dit uw overtollige behoeften dekken. U kunt de grootte van het eigen risico van elke leverancier controleren door op de link ¨ BELANGRIJKE INFORMATIE ¨ (naast iedere autofoto) te klikken. Elke autoleverancier heeft mogelijk een ander eigen risico, dus probeer een paar verschillende links. Met de AXA Schadevergoeding Verzekering hoeft u GEEN aanvullende verzekering aan de balie af te sluiten. Als er schade aan de auto is of deze wordt gestolen, zal de autoverhuurder het eigen risico houden om de kosten te dekken, die u volledig kunt terugvorderen met een schadeverzekering. Wat is gedekt Schade & diefstal eigen risico restitutie Banden, ramen, spiegels en wielen, Dak, onderstel en verkeerd tanken, Administratiekosten, Sleuteldekking en persoonlijke bezittingen. Dit beleid wordt onderschreven door INTER PARTNER ASSISTANCE SA, lid van de AXA Assistance Group, Louizalaan 166, 1050 Brussel, België. Deze verzekering is de meest uitgebreide die beschikbaar is en is waarschijnlijk goedkoper dan elke verzekering die aan de balie wordt aangeboden. Een kopie van de volledige polis kunt u hier bekijken:- [link]

Agent

Via ons boekt u rechtstreeks bij de door u gekozen verhuurder maar tegen scherpere prijzen. De verzekering is van AXA en wordt u aangeboden bij STAP3 nadat u de door u gewenste auto heeft geselecteerd.

Agent

Bijvoorbeeld:-

Agent

Agent uploaded: 1590351925536.png URL: [link] Type: image/png Size: 263040